Voordelen van ionisch poetsen met een Soladey

  Minder tandplak, tandsteen en bacteriën

De schadelijke bacterieën in tandplak en tandaanslag produceren zuren, welke uiteindelijk slechte adem, tandslijtage en ziek tandvlees kunnen veroorzaken. 

Speeksel in je mond bevat van nature antistoffen tegen de schadelijke bacteriën. Die zelfreinigende werking van je eigen speeksel heeft heel lang goed gewerkt. Dat blijkt namelijk uit de uiterst gezonde gebitten van afgelegen stammen die geen westers voedsel kennen; zij kunnen zonder tandenborstel en zonder tandpasta.

Onze moderne voedingsgewoonten, met veel suiker, geraffineerd voedsel, fruitsappen en koffieconsumptie, dragen echter helaas bij aan het opbouwen van tandplak. Deze tandplak vormt een hindernis voor ons speeksel om de zuren te kunnen neutraliseren.

Wetenschappelijk bewezen! Klinische studies hebben aangetoond dat de Soladey ionische tandenborstels helpen om de tandplak effectief te verwijderen en tandsteen-opbouw te stoppen.

De werking van uw eigen speeksel wordt dus versterkt!

 

  Minder gaatjes en gezonder tandvlees

De Soladey ionische tandenborstel vermindert gaatjesveroorzakende bacteriën en herstelt ongezond en bloedend tandvlees door de natuurlijke reinigingskracht van de ionische werking, geproduceerd door het zonnegeleidend staafje in de borstelkop.
 

  Schonere, gladdere en wittere tanden

Plak die op uw tanden gaat zitten wordt foto-elektrisch verwijderd door de enorme reinigingskracht van de Soladey ionische tandenborstels - zelfs met de zachte borsteltechniek die aangeraden wordt. 

 

  Tandvlekken verdwijnen

Hardnekkige tandaanslag en tandvlekken - die er soms al jaren zitten - zoals tabakaanslag blijkt ook verminderd te worden door de ionische poetsen; er zijn vele gebruikers die aangeven dat flinke tabakaanslag of hardnekkige vlekken direct verminderen en binnen enkele weken ionisch tandenpoetsen zelfs helemaal verdwenen zijn.
 

  Tandpasta is niet nodig - het is een keuze

Tandpasta is niet nodigHet ionische proces van de Soladey tandenborstels reinigt uw tanden zonder schuurmiddelen, wat aantoont dat effectieve tandplakverwijdering zonder tandpasta mogelijk is. Als u ervoor kiest om tandpasta te gebruiken voor de smaak, dan wordt het ionische proces hierdoor alleen negatief beïnvloed als het schuim de lichtinval op het titanium staafje blokkeert. Gebruik dan ook hoogstens een weinig niet-schuimende tandpasta.
 

 

Meer lezen over tandpasta

 

  Betaalbaar en levenslange werking

Bij goed gebruik kunnen de body met titanium staaf een leven lang meegaan, waarbij alleen de borstelkop regelmatig vervangen moet worden. De kostprijs van onze vervangbare opzetborstels is vergelijkbaar met die van elektrische tandenborstels. Ze gaan bovendien langer mee; de haren blijven langer zacht als geen tandpasta gebruikt wordt en je hoeft zachter te borstelen.
 

  De borstel kan overal mee naartoe!

De Soladey ionische tandenborstels hebben alleen licht nodig om de ionische werking te activeren. Hierdoor zijn ze ideaal om overal mee naartoe te nemen. Omdat je geen tandpasta hoeft uit te spugen, wordt poetsen op je werk, op weg naar je werk, op reis en op vakantie eenvoudiger.

De Soladey tandenborstel is perfect voor iedereen die onderweg is !

  • Ideaal voor op de camping en outdoor in het algemeen, waar geen water aanwezig is
  • Licht en gemakkelijk mee te nemen, je hoeft geen batterijen, laders en/of kabels mee te sjouwen 

  Milieu-vriendelijk

Omdat de body met het titanium staafje in de Soladey borstels een levenlang mee kunnen gaan, en alleen de opzetborstels vervangen hoeven te worden als ze versleten zijn, worden fabricage, transport en wegwerpkosten flink gereduceerd. Ook zijn geen batterijen, opladers of stroom nodig.

 

Hoe werken de Soladey ionische tandenborstels?