Gebruikerservaringen

Wat professionals zeggen

Dr. Michael D. Margolis

Soladey is de enige tandenborstel die je echt ziet en voelt werken. Deze simpel ogende Ionische tandenborstel is de meest effectieve die ik ooit getest heb. Hij verwijdert tandplak, hij zorgt ervoor dat je tanden plak afstoten, hij vermindert bacteriën en biofilms in de mond, hij zorgt dat slechte mondgeuren verdwijnen, hij helpt bloedend tandvlees voorkomen en in de meeste gevallen ook verdwijnen, hij verwijdert vlekken van je tanden zoals koffie- en tabakvlekken, en hij is milieu-vriendelijk in vele opzichten.

Kinderen hebben een natuurlijke afkeer tot tandpasta en nu hoeven ze het helemaal niet meer te gebruiken, in feite heeft iedereen de neiging langer te poetsen omdat ze het kunnen zien werken. We hadden deze technologie al veel langer moeten hebben!

- Dr. Michael Margolis, DDS – President van de 'International Academy of Biological Dentistry & Medicine'

 


 

Victoria Da Costa RDH

Ik ben al 19 jaar een praktiserend mondhygiënist, en nog nooit heb ik een tandenborstel getest of gebruikt die effectiever is dan de elektrische borstel die ik in het verleden adviseerde. Ik hou van het gebruiksgemak en het ionische effect met behulp van licht en speeksel zonder batterijen. Ik moedig borstelen zonder tandpasta echt aan en met de Soladey ionische borstel past het perfect in het programma van mijn patiënen. De resultaten zijn wittere tanden, minder tandplak, en schonere frissere adem voor de patiënten en mezelf.

- Victoria DaCosta, RDH President, Santa Barbara Dental Hygiene Association

 


 

Dr Andrew Willoughby DMD - Vancouver Dental Spa

Laat het simpele uiterlijk van het product je niet misleiden, wij bevelen de Soladey tandenborstels aan al onze patiënten aan, omdat het bewezen heeft een simpele, zeer effectieve en economische manier te zijn om tandplak onder controle houden en te voorkomen.

 

- Dr. Derek Clease DMD & Dr. Andrew Willoughby DMD – Vancouver Dental Spa

 


 

Wat gebruikers zeggen

 

Ik voel het verschil al meteen!    Ik heb mijn tandenborstel net vandaag ontvangen en ik denk dat dit een geschenk uit de hemel is. Die borstel is geweldig - ik voel het verschil al meteen.

- Sjors

 


 

Een plezier om te poetsen!    Na een dappere stap om in een keer voor het hele gezin (5) tandenborstels aan te schaffen zijn we al na 2 dagen helemaal overtuigd! Wat een verschil met 'regulier' poetsen. Heerlijk gladde tanden, ook na het eten en koffiedrinken blijven ze glad. Allemaal een eigen kleur en het ziet er ook nog leuk uit in de badkamer. Zo snel durf ik al te zeggen dat deze investering de juiste was!

- Familie Ypma

 


 

In 1 woord GEWELDIG!     Na enige scepsis ben ik er toch aan begonnen. Na ongeveer 1 week werd al meteen het verschil duidelijk, de tanden voelden gladder en schoner aan. Mijn zoon van 10 slaapt met open mond en heeft daardoor nogal wat tandplak op de voortanden. Voor hem heb ik ook een borstel besteld en na 5 a 6 dagen was er al meteen verschil te zien van aanslag vermindering en kleurverbetering. De rest van de familie is nu ook aan de Soladey en vindt het fijn om ook geen tandenpasta meer te hoeven gebruiken.

- Paul Vos

 


 

Het maakt mijn tanden veel schoner    dan alle gewone tandenborstels die ik tot nu toe geprobeerd heb, zelfs zonder tandpasta! Super glad!! Ik voelde het al de eerste keer dat ik de Soladey gebruikte.

- Gw van Rooij

 


 

Het gebruiken van de Soladey tandenborstel is een ongelooflijke ervaring. Nooit voelde mijn mond zo schoon,  zelfs niet na poetsen en flossen. Tussen mijn tanden voelt het gladder en schoner. Mijn tandvlees voelt geweldig en mijn tanden zijn al witter na slechts 4 dagen. Het verschil tussen het poetsen met deze tandenborstel en andere die ik heb geprobeerd is opvallend. Ik ben benieuwd wat de mondhygiënist zegt de volgende keer dat ik voor een schoonmaak ga. En oh ja, zonder tandpasta te gebruiken is het gemakkelijker om altijd en overal te poetsen, dus het is geen probleem meer om te poetsen na elke maaltijd, wat ik graag doe! Dank je Soladey.

- Trudy van Zon

 


 

Wij zouden het geweldig vinden als u ons uw ervaring wilt vertellen.

Als u een positieve Soladey gebruikerservaring heeft die u met ons zou willen delen, graag!

Hiermee kunnen mensen die nog twijfelen overtuigd worden om ook gebruik te gaan maken van dit geweldige product waarover u ook zo tevreden bent!

Als u ons daarmee wilt helpen, vul dan het contact formulier in of laat het ons via de Review mogelijkheid op de productpagina's weten -  wij plaatsen uw ervaring graag op onze site !

Bedankt alvast !