Interessante verwijzingen

Uitvinder en fabrikant Soladey ionische tandenborstels

Dr. Yoshinori Nakagawa - President Shiken        Founding Company Shiken.co.jp

 

Interessante websites m.b.t. Soladey tandenborstels

Link naar de Ener-Chi website van Andreas Moritz        Link naar de Ener-Chi website van Andreas MoritzFoto van Andreas Moritz

Op de website "Ener-Chi Wellness" van gezondheidsgoeroe en autoriteit Andreas Moritz vindt u veel informatie over de gezondheid van uw gebit en hoe belangrijk een gezond gebit en gezond tandvlees zijn voor uw algehele gezondheid. Andreas Moritz prijst al vele jaren de Soladey ionische tandenborstels aan om de gezondheid van het gebit en tandvlees te verbeteren en/of goed te houden!

 

Nadine Artemis        Nadine Artemis - film over een gezond gebit in 8 stappen

Ook de zeer bekende gezondheidsgoeroe - Nadine Artemis - pleit al vele jaren voor biologisch gebitsonderhoud en raadt hierbij ook al vele jaren de Soladey ionische tandenborstel aan. Behalve het filmpje hierboven kunt u ook nog veel meer info over natuurlijk gebitsonderhoud vinden op haar website.

 

Blogs over gebruik en gebruikers van de Soladey

 

Artikelen over ionisatie met titanium-dioxide

 

Links naar interessante gezondheidspagina's:

Naast onze eigen gezondheidsbevorderende producten, plaats ik hieronder graag enkele mensen/diensten en/of producten waar ik met enthousiasme achter sta en waarvan ik denk dat ze óók bevorderlijk zijn voor uw welzijn:

 Intuïtie Massagepraktijk Heeze  

We leven in een hectische tijd, dit moet nog.. dat moet nog..  Neem een uurtje voor uzelf, omdat u, in een ontspannen zijn, veel meer kunt presteren, emotioneel sterker kunt zijn en meer kunt (ver)dragen.

Chantal Boerenkamp laat zich tijdens haar massage leiden door haar intuïtie, daarbij ondersteund door kennis en ervaring. Er wordt volle aandacht besteed aan uw ontspanning, welzijn en welbevinden. De ontspanningsmassage varieert van alleen uw rug, schouders, nek tot een uitbreiding met massage van uw armen, handen, benen of stimulering/ontspanning van de voetreflexgebieden. Ervaar in een warme, knusse en veilige omgeving hoe prettig een uur voor uzelf kan zijn en geef u over aan een weldadige ontspanning.

Meer informatie vindt u op www.intuitiemassage.nl


Yjade logo Yjade Massage en Beweging Heeze

Yjade is gespecialiseerd in massage en beweging. Massage brengt lichaam en geest weer in balans. Wie zich regelmatig laat masseren heeft een hogere weerstand, meer energie, soepele spieren en zit lekker in zijn of haar vel.

Ardy Manders wil met Yjade een centrum zijn waar jij als persoon centraal staat. Bij Yjade kun je voor wat betreft massage terecht voor voetreflexmassage, ontspanningsmassage, pulsing en kindermassage.

Wat betreft beweging biedt Yjade: mindfulness yoga voor volwassenen en jongeren, meditatie en mindfulness plus. 

Meer informatie vindt u op www.yjade.nl 


 

Overige links: