Verzend- en retourbeleid

Verzendtermijn

Bestellingen worden normaal gesproken verzonden binnen 1 - 3 dagen na ontvangst van de betaling.

Normaal gesproken wordt verpakt in enveloppen met bubbelfolie aan de binnenzijde ter bescherming van uw zending. Voordeel van de enveloppezendingen is dat deze normaal gesproken door uw brievenbus passen en u hiervoor dus niet thuis hoeft te blijven.

Alleen bij grote bestellingen wordt verzonden in kartonnen dozen.

Nadat wij het totaalbedrag van uw bestelling hebben ontvangen zal Eco-Tandenborstels.nl er alles aan doen om uw bestelling op de zelfde dag te verzenden echter houd u er rekening mee dat wanneer u op vrijdag na 15:00 uur en in het weekend bij ons een bestelling plaatst dit pas op maandag verzonden kan worden.

In de regel hanteren geldt: wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur besteld ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag in huis.

Wij zijn wel afhankelijk van de bezorgwijze van de vervoerder. Wanneer deze onverhoopt te laat bezorgd, dan ligt dat buiten onze macht. 

Zie onderstaand schema voor meer informatie:

Je besteld op:       Besteld voor:       Door wie bezorgd:          Op welke dag bezorgd:
Maandag 15.00 uur PostNL / DHL Dinsdag
Dinsdag 15.00 uur PostNL / DHL Woensdag
Woensdag 15.00 uur PostNL / DHL Donderdag
Donderdag 15.00 uur PostNL / DHL Vrijdag
Vrijdag 15.00 uur PostNL / DHL Zaterdag
Zaterdag De hele dag PostNL / DHL Dinsdag
Zondag De hele dag PostNL / DHL Dinsdag

 

Omdat PostNL vaak op maandag geen post besteld worden bestellingen die in het weekend gedaan zijn veelal pas op dinsdag geleverd. Hierop hebben wij geen invloed

Zie voor actuele informatie de PostNL site.

 

Verzendkosten

 • In Nederland: € 2,50- tot € 19,95- bestelkosten / gratis vanaf € 19,95- bestelkosten
 • Buiten NL < 100 gr : €2,95 verzendkosten
 • Buiten NL 100-350 gr  : €5,95
 • Buiten NL 350-2000 gr  : €8,95

 

Onze leverings- en retourvoorwaarden

(gelijk aan artikel 6, 7 en 8 van de Algemene Voorwaarden)

"Verzenden- en retourneren"

 

Artikel 6 – Herroepingrecht bij levering van producten

 • Bij aankoop van producten heeft de consument de wettelijke mogelijkheid de overeenkomst met opgave van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of  namens de consument.
 • Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Enkel onaangebroken en niet beschadigde verpakkingen kunnen worden geretourneerd. Geopende, beschadigde, bevuilde of gebruikte producten worden niet geaccepteerd voor retourzending. Indien hij van zijn herroepingrecht gebruik maakt, zal de consument het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.
 • Consument is verantwoordelijk voor een zorgvuldige verpakking en transport van een geretourneerd product.
 • Wanneer een consument ten onrechte een beroep doet op herroeprecht zijn alle gemaakte kosten voor zijn rekening.

Artikel 7 – Kosten in geval van retourzendingen

 • De kosten van terugzending komen in alle gevallen voor rekening van de consument.
 • Indien de consument de terugzending niet voldoende gefrankeerd heeft of het product niet zorgvuldig verpakt of behandeld heeft, zullen de hierdoor ontstane extra kosten redelijkerwijs worden ingehouden op de terugbetaling door MvO Naturel Producten aan de consument.
 • Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst door MvO Naturel Producten van geretourneerde producten door consument, terugbetalen onder inhouding van eventueel in lid 2 vermelde kosten.

 

Artikel 8 – Uitsluiting herroepingrecht

Indien de consument niet over een herroepingrecht beschikt, kan dit door de ondernemer alleen worden uitgesloten indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst heeft vermeld.