Over Ons

Welkom!

Op de website/webwinkel van eco-tandenborstels.nl, tevens de Nederlandse webwinkel van Soladey.
Hopelijk vind u hier de informatie over ionisch tanden poetsen die u zoekt en alles over onze producten. 

 

Waarom deze webwinkel?

Waarom hebben wij begin 2010 de stap gezet om deze webshop te openen en de Soladey ionische tandenborstels en toebehoren te gaan verkopen?

 


 

Een tandenborstel die geen tandpasta nodig heeft!

Dat vinden wij behoorlijk revolutionair! Bovendien een tandenborstel die vervangbare borstelkoppen heeft, zodat de body vele jaren meegaat, en alleen de borstelkop vervangen hoeft te worden als deze versleten is. Dat bracht ons op ons motto:

"Ionisch tanden poetsen voor een duurzaam gezond gebit !"

De in Japan bij consumenten en tandartsen al meer dan 10 jaar zeer populaire tandenborstel is een ionische tandenborstel, die tandplak verwijdert en uw tanden reinigt met een simpele ionische reactie. Als er licht valt op het titanium-dioxide staafje onder de borstelkop en of het zonnepaneel van de J3X, dan gaan elektronen door het water naar uw tanden. Deze natuurlijke reactie voelt u niet, maar maakt het tandplak 'los' en daardoor gemakkelijk te verwijderen als u zachtjes uw tanden poetst. 

Als u naar een veiligere, gezondere en slimmere manier zoekt om uw tanden te poetsen, dan is deze tandenborstel de oplossing!

Bedankt voor uw bezoek aan onze website!

ps: Heeft u ons al ge Liked op Facebook?!

 


 

Onze boodschap

Consumenten zijn vandaag de dag bewuster met hun gezondheid bezig dan ooit. Het doel van MvO Naturel Producten is om omgevings-verantwoordelijke producten op de markt te brengen, welke onze gezondheid ten goede komen. Om hierin succesvol te kunnen zijn, moeten onze producten anders, speciaal en wellicht ook radicaal zijn!

De Soladey tandenborstels zijn ionische tandenborstels die uw gebit echt weer kan laten lachen! De borstel is een vast onderdeel van elk Japans huishouden, waar verkopen over de 2 miljoen per jaar gaan, waar per jaar meer dan 5 miljoen borstelkoppen verkocht worden.

De Soladey ionische tandenborstel is een compleet nieuwe benadering naar gebitshygiëne. De natuurlijke reactie van negatief geladen deeltjes verwijderen slechte bacteriën en tandplak zonder problemen. De borstel heeft een gepatenteerd titanium staafje dat reageert met natuurlijk of kunstmatig licht om zodoende tandplak af te breken.

Gebruik van de Soladey ionische tandenborstels heeft direct resultaat, en vanaf het moment dat de gebruiker dat realiseert, is er geen weg terug! Wij gebruiken de Soladey ionische tandenborstel inmiddels al weer ruim 5 jaar, en hebben het resultaat met vrienden en familie en inmiddels vele klanten gedeeld. We kunnen vele positieve commentaren tonen, maar de beste getuigenis komt van u zelf. Uw tandarts zal verrast zijn over de goede staat van uw gebit! Tandplak en tandsteen zal hij/zij weinig tot geen meer vinden.

MvO Naturel Producten verkoopt al sinds januari 2010 alleen maar de Soladey tandenborstels en toebehoren.

Heeft u een suggestie voor onze webshop, service of voor andere zaken neem dan contact met ons op. Want hiermee kunnen we onze webshop en service verbeteren.  Verder beantwoorden we uiteraard graag al uw vragen. 

 

Neem gerust contact met ons op!

Ook als u vragen heeft of informatie wilt die u niet op de site kunt vinden, twijfel dan niet om contact op te nemen. 

We horen of lezen graag van u!


Jeroen & Yvonne Manders 

 

 

Onze gegevens op een rij:

 

Naam:  MvO Naturel producten v.o.f.
Vestigings- & bezoekadres: Irenelaan 3, 5591 GE  Heeze, Noord-Brabant
Telefoonnummer:  06 - 3022 2314
E-mail adres:  info@eco-tandenborstels.nl
Website:  www.eco-tandenborstels.nl
KvK-nummer: 1726 8693
BTW-identificatienummer: NL821548682B01
   
Betalingen:  
IBAN nr. van bankrekening NL56 RABO 0155 2296 99
BIC code bank RABONL2U