Is ionisch tanden poetsen iets voor mij ?

Ionisch tandenpoetsen is voor iedereen een oplossing!

Dat is een logische vraag, want je wilt natuurlijk het beste voor jezelf en je gebit.

Hieronder een paar overwegingen die wellicht helpen bij het beantwoorden van die vraag:

Je controles bij tandarts en mondhygiënist worden een stuk prettiger

Tandartsen en mondhygiënisten zullen het verschil merken dat de Soladey ionische tandenborstel kan maken - zelfs bij diegenen die al goed voor hun tanden zorgen. Door effectief slechte bacterieën in de gehele mond te verminderen, helpt onze tandenborstel gaatjes te voorkomen en tandvlees gezond te houden of te krijgen. Ook zal het tandvlees minder snel geïrriteerd en ontstoken zijn, doordat je minder hard hoeft te borstelen.

Tenslotte zal ook de hoeveelheid tandsteen die verwijdert moet worden minder zijn. Tandplak wordt namelijk uiteindelijk tandsteen, en de Soladey bestrijd tandplak zeer effectief en grondig.  

Je tanden krijgen hun natuurlijke (wittere) kleur terug

Tanden zijn normaal gesproken niet spierwit. Maar met een laagje tandplak/tandsteen kunnen ze er geel en gevlekt uitzien. De hechting van plaque op uw tanden wordt flink gereduceerd door de superieure ionische reiniging van de Soladey ionische tandenborstel. Gebruikerservaringen tonen aan dat hardnekkige tandvlekken en ruw aanvoelende tanden binnen enkele weken of soms zelfs al binnen enkele dagen kunnen verdwijnen. Uw natuurlijke tandkleur komt dan weer tevoorschijn.

Je hebt geen tandpasta meer nodig: goed voor jezelf en voor het milieu

Als je kiest om tandpasta te gebruiken voor de smaak, dan hoeft dat het ionische proces niet negatief te beïnvloeden. Kies dan wel bij voorkeur niet-schuimende kruidentandpasta; deze verhindert daardoor zomin mogelijk de lichtinval op het titanium staafje. Spoel na gebruik wel goed de tandpasta af, zodat geen aanslag ontstaat.

De Soladey tandenborstel reinigt je tanden met een natuurlijk ionisch proces - je hoeft niet te schrobben en ook geen chemische witmakers te gebruiken. Effectief tandplak verwijderen wordt zo mogelijk zónder tandpasta.

Natuurlijk poetsen mensen inmiddels al meer dan 100 jaar mét tandpasta. Daar zitten echter vaak stoffen in die niet allemaal even onschadelijk zijn, zoals fluoride* , zepen en schuurmiddelen. 

Veel van dit soort stoffen in tandpasta's zijn volgens vele gezondheidsgoeroes slecht voor je lichaam.

Volgens bijvoorbeeld Frank Goossens van de Tandheelkundige Voorlichtingsdienst, en intussen vele andere tandartsen en mondhygieënisten, is de Soladey ionische-tandenborstel alleen daarom al de investering zeker waard.

Ook internationaal bekende gezondheidsgoeroes als Andreas Moritz en Nadine Artemis prijzen de Soladey ionische tandenborstels aan in hun strijd voor natuurlijke en duurzame mondverzorging.

Het Fluoride Action Network heeft een overzicht gemaakt van de gezondheidseffecten van fluoride met allerlei verwijzingen naar medische onderzoeken.

 

Je hebt eindelijk een borstel die eeuwig meegaat

Indien er zuinig mee omgegaan wordt, kan de body met staafje een levenlang meegaan. U hoeft alleen af en toe de borstelkop te vervangen; doordat u slechts zacht hoeft te borstelen zal dat echter minder vaak nodig zijn dan bij een standaard tandenborstel.

Je kunt hem overal gebruiken: onderweg / op het werk / op reis

Omdat de Soladey ionische tandenborstel de noodzaak voor tandpasta wegneemt en slechts licht en vocht nodig heeft, is ze ideaal om even tussendoor te poetsen op het werk, bij outdoor activiteiten en onderweg of op reis.