Mondbacteriën en hartfalen

10-mei-2013

Bacteriën in het gebit en de mond kunnen uw gewrichten en hart schaden. Recente studies tonen aan dat een goede mondhygiëne een belangrijk wapen is in de strijd tegen hartaanvallen, hartinfarcten en andere hartziekten !

De link tussen hart- en vaatziekten en tandplak is al langer algemeen bekend. Volgens parodontologen kunnen orale pathogenen en parodontitis ontstekingen veroorzaken die het ontstaan van hart-en vaatziekten kunnen veroorzaken.

Een anti-bacterieel en anti-microbieel product als de Soladey ionische tandenborstel, die uitsluitend de slechte microben en niet het gezonde weefsel aanvalt, en bovendien zorgt voor een extreem effectieve reiniging van uw tanden, is dan een heel goed en welkom hulpmiddel.

Ook in Over gebitsverzorging

Poets vóór het ontbijt om tanderosie te voorkomen

06-december-2014

Het poetsen van je tanden vóór het ontbijt helpen tanderosie te voorkomen, vooral als daarbij fruit of fruitsappen worden genuttigd! Drink tijdens of tussen maaltijden liever water of melk dan fruitdranken of frisdrank. Eindig een maaltijd met kaas of melk om zuren te helpen neutraliseren ...

Lees meer

Wat te doen met de overgebleven tandpasta?

09-februari-2014

Hoe meer je weet over tandpasta, hoe meer je deze wel eens weg zou willen houden van je tanden! Ongelooflijk waar tandpasta allemaal voor gebruikt kan worden in en rond huis, met ingrediënten zoals schuurmiddel, fluoride en zeep . . .

Lees meer

Meer toepassingen van ionische reiniging met titanium-dioxide

17-januari-2014

Evenals industriële toepassingen zoals waterzuivering en lucht filtratie, is ionische reiniging geen recente ontdekking! Titaniumdioxide (TiO2) wordt al heel lang en gebruikt voor vele toepassingen, mede omdat het gemakkelijk en relatief goedkoop verkrijgbaar is ...

Lees meer